Duurzaamheid

Betrokken en verantwoord ondernemen

Betrokken en verantwoord ondernemen ligt vast in de kern van De Vos Groep.

Naast onze krachtige missiestatement zien we het als onze plicht om bij te dragen aan een duurzame leefomgeving, ook voor onze (klein)kinderen.

Wij kijken niet alleen naar de (wellicht bekende) 3 P’s: People, Planet en Profit. Juist de overkoepelende drive van De Vos Groep om maatschappelijk en verantwoord te ondernemen is de bindende factor tussen deze P’s. Oftewel de 4e en belangrijkste P: Purpose = onze missie.

We kijken naar de 4P’s vanuit alle betrokkenen in de ruimste zin van het woord. Naar ons bedrijf, naar uw bedrijf én onze leveranciers.

“Met gepassioneerde medewerkers werken wij aan de gastvrije en gezonde werkomgeving van onze opdrachtgevers.”

People

ONZE MEDEWERKERS & UW MEDEWERKERS

Het aanmoedigen van gezonde voeding en voldoende beweging staat bij ons bovenaan. Wij betrekken uw medewerkers actief via onze bewustwordings campagne foodprint.

Wij zorgen samen voor een veilige, gezonde werkplek en gelukkige, vitale medewerkers. Wij faciliteren opleidingen. Als erkend leerbedrijf wordt het werken met stagiaires gestimuleerd.

Planet

DE WERELD OM ONS HEEN

Verantwoord, duurzaam inkopen staat bij ons bovenaan binnen het inkoopproces. Wij werken louter met duurzame leveranciers en maken gebruik van duurzame middelen en materialen; waar mogelijk.

Verminderen van verpakkingen en daarbij afval heeft ook onze focus. Indien verpakking noodzakelijk is, maken wij gebruik van duurzame materialen zoals suikerriet. Daarnaast kijken we naar de mogelijkheden voor het hergebruik van “afval”.

Profit

WIN-WIN-WIN

Profit is een ruim begrip: het gaat niet alleen om wat onder de streep overblijft. Het draait ook om trots, vertrouwen, betrokkenheid, innovatie, kwaliteit, continuïteit, werkgelegenheid, productiviteit, positionering en reputatie.

Een deel van wat onder de streep overblijft stellen wij beschikbaar aan diverse maatschappelijke initiatieven:

Purpose

ONZE MISSIE

Onze missie herhalen we hier graag: Met gepassioneerde medewerkers werken wij aan de gastvrije en gezonde werkomgeving van onze opdrachtgevers.

De 3P’s zijn geïntegreerd in al onze bedrijfsprocessen met als doel een duurzaam beleid door te ontwikkelen wat door iedere De Vos Groep medewerker wordt gerespecteerd en uitgedragen, zonder dat hiervoor wordt ingeleverd op de kwaliteit van onze service en producten.